Základní prvky

Triton 4x5l Core 7 Zobrazit větší

Triton 4x5l Core 7

Nové

Triton 4x5l Core 7

Více informací

3 590 Kč

Více informací

Sada k přípravě 4 roztoků CORE7, navržená k doplňování a udržování parametrů přírodní mořské vody pro útesová akvária s využitím metody TRITON pro reefkeeping. (Metoda s Makrořasou, obsahuje aditiva na rust makrořasy)

CORE7 zlepšuje rozsah základních prvků několika klíčovými způsoby. Formule koncentrovaných roztoků CORE7 je revoluční, žádná další metoda doplňování na světě není srovnatelná co do hodnoty a stability. Nepotřebují být zředěny, mohou být použity přímo z lahve, což šetří místo a minimalizuje potíže při přípravě. Roztoky CORE7 byly re-formulovány tak, aby byly ještě stabilnější a obsahovaly zvýšené pH pro podporu růstu korálů. K vývoji těchto unikátních elementárních doplňků přispěly roky vědeckého výzkumu v kombinaci s pozorováním desítek tisíc testů ICP z mořských akvárií. Dávkováním roztoků v souladu s metodou TRITON, je docíleno přirozené rovnováhy makro a stopových prvků nezbytných pro úspěšné rifové akvárium a zároveň je zaručena správná iontová rovnováha a eliminace potřeby provádění jinak nezbytných pravidelných výměn vody.

Tekuté roztoky Core7 musí být skladovány v teplotě nad 15 ° C.


  • Enormní růst korálů a výrazná intenzita barev
  • Menší náročnost údržby vlivem eliminace výměny vody a potřeby vápenných reaktorů
  • 100% funkčnost pro všechny typy mořských akvárií
  • Použity pouze zcela přírodní a neškodné produkty
  • Nejvyšší míra bezpečnosti díky přesné kontrole kvality
  • Velká úspora nákladů z díky možnému individuálnímu dávkování
  • Možnost přesného řízení nákladů dle spotřeby roztoků
  • Výrazné snížení potřeby vlastního testování

 

Dávkování:

Základní prvky Core7 by měly být dávkovány do oblasti s vysokým proudem, nejlépe do řasového refugia. Mezi dávkováním každého roztoku by mělo být minimálně 5 minut. Jakákoli dávka vyššího množství by měla být rozdělena na více dávek po celý den. Doporučujeme, aby dávky byly podávány spolehlivým dávkovacím čerpadlem.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

15 dalších produktů ve stejné kategorii: