Základní prvky

Triton Core 7 4x4l set other methods Zobrazit větší

Triton Core 7 4x4l set other methods

Nové

Triton Core 7 4 x 4 litr set other methods

Více informací

2 259 Kč

Více informací

Kompletní sada dávkovacích roztoků navržená tak, aby doplňovala a udržovala parametry přírodní mořské vody pro akvarijní útesy s využitím jiných způsobů reefkeepingu (ne metoda TRITON).

Použití doplňků CORE7 Reef Supplement může akvaristům pomoci využít výhody propracovaného složení přípravků TRITON, aniž by bylo nutné řídit se samotnou metodou. Formule koncentrovaných roztoků CORE7 je revoluční, žádná další metoda doplňování na světě není srovnatelná co do hodnoty a stability. Nepotřebují být zředěny, mohou být použity přímo z lahve, což šetří místo a minimalizuje potíže při přípravě. Roztoky CORE7 byly re-formulovány tak, aby byly ještě stabilnější a obsahovaly zvýšené pH pro podporu růstu korálů. K vývoji těchto unikátních elementárních doplňků přispěly roky vědeckého výzkumu v kombinaci s pozorováním desítek tisíc testů ICP z mořských akvárií. Dávkováním roztoků v souladu s metodou TRITON, je docíleno přirozené rovnováhy makro a stopových prvků nezbytných pro úspěšné rifové akvárium a zároveň je zaručena správná iontová rovnováha a eliminace potřeby provádění jinak nezbytných pravidelných výměn vody.

Tekuté roztoky Core7 musí být skladovány v teplotě nad 15 ° C.
 

  • Enormní růst korálů a výrazná intenzita barev
  • Menší náročnost údržby vlivem eliminace výměny vody a potřeby vápenných reaktorů
  • 100% funkčnost pro všechny typy mořských akvárií
  • Použity pouze zcela přírodní a neškodné produkty
  • Nejvyšší míra bezpečnosti díky přesné kontrole kvality
  • Velká úspora nákladů z díky možnému individuálnímu dávkování
  • Možnost přesného řízení nákladů dle spotřeby roztoků
  • Výrazné snížení potřeby vlastního testování

 

Dávkování:

Doplňkové prvky Core7 se dávkují do oblasti s vysokým prouděním. Mezi dávkováním každého roztoku by mělo být minimálně 5 minut. Doporučujeme, aby dávky byly podávány spolehlivým dávkovacím čerpadlem.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

15 dalších produktů ve stejné kategorii: