Pro ryby

Nové AF Phyto Mix - krmivo pro softy, gorgonie a nefotosyntetické korály (250ml) Zobrazit větší

AF Phyto Mix - krmivo pro softy, gorgonie a nefotosyntetické korály (250ml)

AF-PHYTOMX250

Nové

AF PHYTO MIX   je t ekuté krmivo určené převážně pro měkké korály, gorgonie a nefotosyntetické korály ...

 

Díky dokonalé rovnováze mezi obsahem fytoplanktonu a zooplanktonu poskytuje krmivo korálům všechny potřebné živiny, jako jsou proteiny, tuky a uhlohydráty . AF Phyto Mix obsahuje vysoce kvalitní přísady živočišného původu , aby korálům poskytl stravu, která uspokojí všechny nutriční potřeby.

Více informací

320 Kč

Více informací

AF PHYTO MIX - krmivo pro korálnatce

 

AF PHYTO MIX   je t ekuté krmivo určené převážně pro měkké korály, gorgonie a nefotosyntetické korály ...

 

 

 

Receptura byla obohacena přidáním měkkýšů bohatých na vysoce vstřebatelný protein . Díky vynikající rovnováze živin je AF Phyto Mix také dychtivě konzumován malými rybami druhu Anthias . Může být také absorbován z vody korály LPS. Pravidelné používání AF Phyto Mix zaručuje korálům zdravý a intenzivní růst a vynikající zbarvení.

 

  

Dávkování:

 

  • 10 kapek na 100 litrů (27 US gal) objemu akvarijní vody každý 2.den s běžným podílem/množstvím korálů

 

  • Neřeďte. Nemíchejte s jinými produkty v jedné nádobě
  • Po otevření uchovávejte v chladničce

 

Všechna korálová krmiva mají doporučené dávkování, je však důležité si uvědomit, že každé akvárium je jiné, tj. dávkování se může lišit v závislosti na obsazení/množství korálů v akváriu. Doporučuje se dávkovat krmiva od cca poloviny doporučené dávky (i ¼) a sledovat korály a jejich reakce.

 

Pokud akvárium nevykazuje žádné známky předávkování, doporučujeme zvýšit dávku na doporučenou úroveň. Aby se usnadnil příjem a vstřebávání krmiv, koráli SPS a LPS by měli být krmeni po zhasnutí světel/la . Koráli druhu Zoanthus, Ricordea a další by se měli krmit během dne . Aby se zajistila nejlepší absorpce živin, měly by být všechny doplňky a krmiva pro korály aplikovány přímo do akvária. Během krmení doporučujeme skimmer (proteinový odpěňovač) vypnout cca na 1 hodinu.  

 

Po otevření skladujte v lednici  Uzávěr uzavírejte opatrně, aby nedošlo k jeho poškození.  

 

30 dalších produktů ve stejné kategorii: