LED

Led osvětlení Radion XR30 G5 Blue

Nové

Led osvětlení Radion XR30 G5 Blue

Více informací

24 390 Kč

Více informací

RADION XR30 G6 BLUE

 

DOPRAVA ZDARMA
Při odběru více kusů sleva dohodou.

Další úrověň barvy

Barva z G6 je působivá. Modrá nebo Pro, v provedení XR15 nebo XR30 . G6 přináší rychlost růstu, větší intenzitu fluorescence a nuance barevného podání do nových výšin. Gen 6, vytvořený s nejlepšími LED diodami, světlem optimalizovaným výstupem přes novou generaci HEI optiky a s více barevnými kanály, je ve své třídě jednička.

Za vrcholem PAR

Radion je výkonnější než kdykoli předtím a poskytuje více pokrytí na celkovou plochu. Nový design jednoho klastru a optimalizovaná optika snížily PAR hot-spot o 30% a poskytly o 35% více celkového výkonu. Znamená to rozprostření vysoké intenzity do různých směrů, čímž se omezují tmavší místa. V akváriu se to promítá do použitelnějšího světla na více plochách a vytváří pro vaše korály co nejvíce plošněji možnou ideální hodnotu PAR. Ostré, bodavé světlo v přímém směru pod LED nespálí korál, jeho intenzita je rozložena do prostoru, čímž je lépe využita.

Pokročilé řízení tepla

Cílem EcoTech Marine je vyrábět co nejméně rušivé účinky akvárijního vybavení. G5 nadále předvádí elegantní vzhled Radionu a malou stopu, ale nyní je ještě tišší. Kompletně přepracovaný ventilátor a nově vyvinutý chladič chladí Gen 5 efektivněji, takže ventilátor může běžet při nižších rychlostech. Vaše uši si všimnou rozdílu.

Mobius Control

Více barev znamená více kanálů a díky Mobiusu je programování a ovládání zvýšeného výkonu vašeho G5 ještě snazší a rychlejší. Mobius znamená téměř okamžité nastavení a programování. Lokální bezdrátové ovládání a programování lze provést pomocí aktuální verze operačního systému iOS nebo chytrého zařízení Android. Mimo Wi-Fi chybí ovládání GFI při spuštění, ale bude aktivováno v blízké budoucnosti. Radion opět stanoví nové standardy pro technologicky pokročilé a inovativní řízení.

Měsíční svit

Generace 6 nastaví náladu pomocí dvou vyhrazených LED s nízkým výstupem pro LED, každý na nezávisle regulovatelném kanálu.

Skvěle se vyvíjel

Radiony jsou standardem v akváriovém osvětlení z nějakého důvodu. Každá generace obsahuje ty nejlepší osvědčené výsledky a nejnovější design a technologii, aby našim zákazníkům poskytla směs nejmodernějších technologií k dosažení jedinečného úspěchu.

 

Radion - evoluce pokračuje.

Jeden cluster s geometrickým umístěním LED pro zlepšení šíření a míchání barev. Rovnoměrná distribuce PAR snižuje hot-spoty a prospívá zdraví korálů.

Místa montáže na příslušenství G6 jsou v souladu s předchozími Radiony, což umožňuje kompatibilitu hardwaru s připojením. *

Síťový chránič, aby se prach nedostal ven

Radionový ventilátor a chladič.

Zcela nový design ventilátoru udržuje G6 chladnější a tišší než kdy předtím.

Vylepšené rozprostření a lepší míchání barev. Další vývoj technologie hemisfericky osvětlující čočky.

Dvoubarevný kanál pro měsíční svit.

Přísnější tolerance a odstranění potenciálních slabých míst pronikání vody zlepšují životnost v prostředích bohatých na vlhkost.

 

Optický systém HEI

G6 přináší pokroky, které musí být považovány za věrné. Optický systém Radionu zajišťuje plynulé míchání barev, široké, ale rovnoměrné rozložení a vyváženou intenzitu, která vyplňuje akvárium. Ještě působivěji to Radion dělá, aniž by obětoval krásné světlo, které dává útesu realistický podvodní vzhled.

Co jej dělá nejlepším akvarijním osvětlením ?

Nejlepší akvárium by mělo vyniknout ve dvou věcech: První z nich spočívá v zajištění intenzity a barvy

světla, které mořský život potřebuje pro růst a prosperitu. Druhým je splnění očekávání akvaristy. Sestava radionu G6 dělá obojí.

 

Za vrcholem PAR

Vylepšení v LED a optické technologii přináší světlo, které dělá vše pro vaše zvířata - rostou a prosperují.

Širší a rovnoměrnější záření - vaše akvárium s optimálním světlem PAR úrovně.

Rovnoměrné osvětlení usnadňuje umístění korálů a přináší lepší efekt využití plochy, aniž by riskovaly přetížení přímo pod světlem.

 

Celková svítivost

Působivé zlepšení výkonu platformy G6 pochází z přemisťovací vysoké energie

na jiná místa pro zvýšení celkového jasu.

Výsledkem je významné zvýšení použitelnosti světla v nádrži, rovnoměrnější pokrytí a

vizuálně jasnější a pronikavější světlo v  akváriu.

 

G6 Pro :

Od akvakultury až po domácí akvárium existuje vysoká pravděpodobnost, že korály, které znáte a milujete, byly vypěstovány nebo „zbarveny“ pod generací Radion .

Silný. Flexibilní. Osvědčeno.

Celá škála barev

  •  

10 kanálů

  •  

Pro's Trademark Balanced LED Mix

  •  

Osvědčené Halide Spectrum a předchozí Pro Spectrum

  •  

Flexibilní spektrální výstup

G6 Blue :

Osvětlení akvária pro ty, kteří přesně vědí, co chtějí. Gen 5 Blue je plné spektrum, ale výběr LED upřednostňuje modré kanály a vysoký výkon pro použití s naším spektrem Corallab AB +.

Vložte veškerou svou sílu do Modré.

  •  

Celá škála barev (v jiném složení)

  •  

10 kanálů

  •  

Blue Dominant LED Mix

  •  

Osvědčené spektrum CoralLab AB +

  •  

Výběr spektra zaručuje jednoduché výsledky

 

Skvělá barva, jednotné šíření

G6 posune laťku výše pro rovnoměrné PAR a ohromující míchání barev. Přesto existuje vždy prostor pro trochu víc. Technologie difuzoru dále mísí světlo s malým snížením pro PAR hodnotu. Příslušenství difuzéru G5 (prodává se samostatně) lze bez problémů namontovat na magnety, které jsou již součástí příslušenství. Výsledkem je nádherně vhodné příslušenství pro difuzor, které se připevní během několika sekund.

 

Špičkový design chladiče ve spojení s EcoTech návrhem nového ventilátoru dělá z G6 nejúčinnější

a tichý Radion.

Naším snem bylo vždy vytvořit kompletní akvárijní systém složený z inteligentního zařízení, které rozšiřuje, nikoli odvádí pozornost od přirozené krásy obyvatel.

LED Details

  • 24x Cool White
  • 32x Royal Blue
  • 16x Blue
  • 4x Photo Red
  • 6x Green
  • 4x UV (405nm)
  • 4x UV (415nm)
  • 4x Violet
  • 6x Warm White
  • 2x Lunar Light

 

Standartní pokrytí :    70 x 65 cm

Maximální pokrytí (při zvýšení výšky zavěšení) :  až 85 x 75 cm

25 dalších produktů ve stejné kategorii: