Biopelety, krmiva pro bakterie

All-in-One Advanced BioPellets 1000ml / 800g Zobrazit větší

All-in-One Advanced BioPellets 1000ml / 800g

Nové

All-in-One Advanced BioPellets 1000ml / 800g

Více informací

1 140 Kč

Více informací

All-In-One bio-pelety pro 5x účinnější odstranění dusičnanů a 10x-20x účinnější odstranění fosfátů.

  • Pelety umožní aerobní růst bakterií, které následně současně spotřebovávají dusičnany a fosfáty. Bakterie spotřebovávají uhlík z biopaliv All-In-One, zatímco dusík a fosfor jsou z vody jako dusičnan a (orto) fosfát likvidovány. Tato přeměna organických biopaliv (spolu s anorganickým dusíkem a fosforem) na mikrobiální biomasu se nazývá imobilizace.
  • Na rozdíl od starších typů Biopellet pracují All-In-One biopelety nejlépe při velmi vysokém průtoku vody. Například nádrž o objemu 700 litrů s fluidním filtrem obsahujícím 2 litry biopelet All-In-One, již vyžaduje minimální průtok 2000-3000 l / h (pro info: akvárium obsahuje přibližně 50 ryb a po 10 měsících testování jak nitrátů, tak fosfátů byly jejich hodnoty nedetekovatelné standardními nitrátovými a fosfátovými testy)
  • Přebytek bakterií bude spotřebován filtrací a přisedlými filtrátory, jako jsou houby a koráli, nebo odstraněny odpěňovačem. Kromě toho, při překrmování živočichů doporučujeme použít jednoduchou filtrační bio-houbu na výstupu z fluidního filtru odstraňující přebytek bakterií, které jinak mohou mírně kalit vodu.
  • All-In-One biopelety potřebují 1-4 týdny pro vznik dostatečného množství bakterií, které umožňují snížení hladiny dusičnanů a fosfátů.  Důležité je, aby se obyvatelé akvária přizpůsobovali novému prostředí pomalým zvyšováním množství Biopelet, právě po dobu několika týdnů.
    Přidávejte nové pelety po 3-6 měsících, v závislosti na spotřebě Biopelet a naměřených hodnotách NO3 a PO4.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

12 dalších produktů ve stejné kategorii: