Neptune Systems

Zobrazit větší

COR20 - inteligentní výtlačné čerpadlo (~ 7.500 l/h)

Nové

COR20 - inteligentní výtlačné čerpadlo (~ 7.500 l/h)

Více informací

13 990 Kč

Více informací

COR 20 - Čerpadlo s IQ
 
INTELIGENTNÍ, TICHÉ, ENERGETICKY ÚČINNÉ
Výtlačné čerpadlo je zdaleka nejdůležitějším kusem zařízení každého akvária. Má na starosti cirkulaci vody, což je vlastně "krevní oběh" akvária. Budování pěkného akvária se podobá práci a úsilí tvorby zdravého a pěkného lidského těla– vše začíná u "core" – a tak vznikl název pro naše čerpadla!
 
Čerpadlo COR disponuje nastavením variabilní rychlosti. Jde o centrifugální DC vodní čerpadlo vyvinuté speciálně pro akvária s cílem dosáhnout určité úrovně inteligence, vysoké energetické účinnosti, tichého chodu a vysokého výkonu při zachování malých rozměrů...
 
 
NEPOTŘEBUJETE ŘÍDÍCÍ JEDNOTKU APEX!
Čerpadlo COR-20 nevyžaduje ke svému fungování řídící systém Apex. Pokud nevlastníte systém Apex, nevadí, mnoho funkcí je dostupných na ovladači vč. LED interface. Nicméně, pokud jej připojíte k řídícímu systému Apex, tak se stává velmi inteligentním a díky mnoha užitečným funkcím máte jedno z nejchytřejších akvarijních čerpadel na trhu!

 
 
 
KOMPATIBILNÍ SE VŠEMI TYPY APEXů
Oba modely čerpadel COR jsou plně kompatibilní se všemi systémy řídících systémů na trhu. Jednoduše připojte driver čerpadla COR do jakéhokoliv portu AquaBus na řídící jednotce Apex a poté postupjte dle kroků uvedených v Apex Fusion. Je to tak jednoduché!
 
 
 
DOSTATEČNÉ PROUDĚNÍ
Čerpadlo COR-20 má slušný výkon a současně je velmi energeticky úsporné. Svému majiteli tak ušetří nemalé prostředky a zároveň šetří životní prostředí! Zapojte ke COR-20 hadici/potrubí s největším možným průměrem k dosažení nejvyššího výkonu. Doporučujeme minimálně průměr 1.25″ (coulu).
 
 
POKROČILÁ KONTROLA
Ač tento model k fungování nevyžaduje systém Apex, COR byl vyvinut od základu s tím, že bude využíván v systému Apex pro dosažení max. kontroly ovládání. Pokud připojíte COR k Apexu a budete jej ovládat přes řídící jednotku, obdržíte aktuální informace o výkonu v %, údaje o výkonu v reálném čase, možnost integrovat čerpadlo do již nastavených časóvých prací systému vč. doby krmení, možnost monitorovat stav čerpadla kdykoliv a kdekoliv pomocí cloudového řešení Apex Fusion.
 
 
JEDNODUCHÁ INSTALACE
Připojte trubky/hadice k čerpadlu, zapojte COR k driveru a zapojte do sítě. Pomocí několika málo tlačítek budete schopni nastavit požadovaný výkon proudění čerpadla. V případě zapojení do systému Apex budete moci využít nápovědy zprovoznění "krok za krokem" napříč celým instalačním procesem.
 
 
TECHNOLOGIE - TICHÝ CHOD
COR používá tu nejmodernější technologii Vector Control a BLDC motor technology. To umožňuje COR být energetickyúsporným čerpadlem s minimálními vibracemi a tichým chodem.
Zkuste najít na trhu tišší čerpadlo!
 
 
 
ODHALENÍ PŘEKÁŽEK
Šneci a další cizí objekty často nachází cestu do čerpadel... Pokud se dostanou do COR či do připojených trubek/hadic a začnou ovlivňovat výkon, čerpadlo COR Vás upozorní blikáním LEDky na driveru. V případě zapojení COR do systému Apex dojde navíc k odeslání varovné zprávy do Vašeho mobilního zařízení (chytrého telefonu, tabletu, pc atd.)
 
 
SLEDOVÁNÍ TEPLOTY
Driver čerpadla COR neustále sleduje vnitřní teplotu motoru. V případě, že teplota dosáhne hraničních hodnot, driver sníží výkon čerpadla tak, aby tato dosáhla požadovaných hodnot a zároveň Vás o tom bude informovat. Jiná čerpadla na trhu se v takových případech zastaví/vypnou. COR sníží svůj výkon, takže cirkulace vody bude dále pokračovat — tím poskytne čas problém vyřešit.
 
 
ÚROVEŇ IQ
Nastavte výkon čerpadla dle potřeb akvária a možností/kapacity přepadu. COR si to zapamatuje a toto nastavení bude považovat za “100%” pro Vaše akvárium. V případě, že dojde k výpadku energie, vždy po jeho obnovení najede na původní nastavení výkonu. Zároveň, během doby krmení, zpětný chod neznamená, že se voda z akvária vrátí zpět do sifonu. 
 
 
KRMENÍ  (FEED MODE)
Stiskem několika tlačítek (tzv. standalone mode) nebo pomocí jednoduché konfigurace v Apex Fusion můžete nastavit Feed Mode, který sníží výkon čerpadla na úroveň, kterou si vyberete. V případě, že je COR zapojen do systému Apex, můžete přizpůsobit další činnost zařízení s časem krmení. Časový interval krmení můžete nastavit dle potřeby. Tlačítka na ovladači můžete přímo použít jako Feed Mode.
 
 
OBSAH BALENÍ - FITINGY
COR má ve výbavě všechny fitingy potřebné pro většinu akvarijních konfigurací (0.75″ vystup, 1.0″ vstup). Nicméně, my jsme ještě přidali 1.25” pro výstup, takže můžete připojit čerpadlo tak, aby docházelo k co nejmenším ztrátám při odporu. Připojte výstup s průměrem 1.25″ coulu a využijte max potenciálu čerpadla COR!
VYŽADUJE:
  • Potrubí, fitingy, atd.
  • Základní znalosti pro připojení potrubí
 
BALENÍ OBSAHUJE:
  • čerpadlo COR
  • ovladač/driver pro COR-20 
  • napájecí zdroj 100W 24VDC 
  • napájecí kabel
  • fitingy 1.25" PVC Union (Slip->BSPP)
  • fiting 1.0" 
  • fiting 0.75" 
  • kabel AquaBus 90cm
 
ROZMĚRY:
  • Čerpadlo:  9,8 x 12,33 x 15,81cm (Š x V x H)
  • Driver:  7,56 x 10,12 x 2,53 cm (Š x V x H)