Bakterie

ATM Outbreak Aquarium Cleaner 237ml Zobrazit větší

ATM Outbreak Aquarium Cleaner 237ml

Nové

ATM Outbreak Aquarium Cleaner 237ml

Více informací

295 Kč

Více informací

Heterotrofní bakterie

Odstranění nežádoucích organických látek 

V realitním businessu se neustále opakuje " lokalita, lokalita, lokalita ". V akvaristice se zase neustále jedná o "organické, organické, organické látky". Důvodem je to, že většina běžných škodlivých účinků, nemocí a škůdců v akváriu je úměrná množství organických látek přítomných v systému. U organických látek se tedy jednoduše jedná o nejkoncentrovanější a nejsilnější přírodní produkty konzumující bakterie ve vašem systému. Heterotrofní bakterie způsobí revoluci ve vašem akváriu a zkonzumují škodlivé organické látky. Obyčejně jiné bakterie přebírají funkci konzumace rozkladných organických látek. Problémy s těmito bakteriemi spočívají v tom, že jsou pomalé a vytvářejí zápach i jiný nežádoucí odpad. Použitím přípravku OUTBREAK způsobíme, že stávající bakterie se nahradí mnohem efektivnějšími a čistšími bakteriemi. Bakterie pracují aerobně nebo anaerobně, což jim umožňuje pracovat v celém objemu akvária. OUTBREAK je průmyslovou biologickou sílou, ověřenou v mnoha zoologických zahradách, veřejných akváriích, komerčních akváriích a akvakulturních zařízeních po celém světě a je jedním z nejdůležitějších organismů, které přidáte do svého systému.

Použití

  • Pro výrazné snížení přítomnosti organických látek v systému akvária
  • Při zápachu
  • Pro udržení čistého filtračního média

Jak to funguje?

OUTBREAK je vysoce výkonný prostředek. Rychle pohlcuje přebytečné organické látky a tím se dostává do celého akvária, kde eliminuje nežádoucí organismy. Protože OUTBREAK je 100% netoxický a bezpečný pro všechny volně žijící živočichy, můžete tedy do systému zasáhnout rychleji a to už v době, kdy teprve vznikají problémy s organickými látkami.

Dávkování

  • Lahvičku důkladně promíchejte, aby se smísily bakterie a enzymy.
  • Počáteční dávka: Přidejte 35 ml ATM OUTBREAKu na každých 100 litrů přímo do vody. Opakujte dávku za 24 hodin.
  • Udržovací dávka: Přidejte 35 ml ATM OUTBREAKu přímo do vody na každých 100 l týdně.
  • POZNÁMKA: Vypněte nebo odpojte UV sterilizátory, odpěňovače a ozonové generátory před a po 48 hodinách při každém zavedení ATM OUTBREAKu.
  • Uchovávejte při pokojové teplotě.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

9 dalších produktů ve stejné kategorii: